Over ons

logo_forwebFounder of CEO? FounderMeetsCEO verbindt startup founders uit Twente met CEO’s van grotere bedrijven. Door deze koppeling bieden we deelnemers de kans kennis, ervaring en netwerk uit te wisselen via minimaal drie informele één op één ontmoetingen en een tweetal plenaire bijeenkomsten.  Voor beide kanten blijkt dit zeer dit interessant en inspirerend. De CEO als een coach voor de founder, door ervaringen te delen rondom bijvoorbeeld opschalen van een bedrijf, R&D, marktpropositie etc. Het voordeel voor de CEO is de frisse blik van de founder, de link naar nieuwe technologie en inspiratie vanuit de manier waarop een jong groeibedrijf gedreven wordt door radicale innovatie.

Matches maken wij op basis van een gemene deler in het markt/ technologiedomein.

Verschillende founders en CEO’s hebben deze unieke kans gepakt door mee te doen. Ben jij founder of CEO en lijkt dit je interessant? Je kunt je elk moment aanmelden en meedoen aan het traject. Dit kan heel eenvoudig door het aanmeldformulier in te vullen.

FounderMeetsCEO, waar ervaring ambitie ontmoet.

FounderMeetsCEO is een initiatief van Technologie Kring Twente en draagt bij aan een informeel en bruisend ecosysteem rondom innovatie en ondernemerschap in Twente.